Online NEDWORC café waar ontmoeting met nieuwe collega's en oude bekenden centraal staat; olv facilitator Simon Koolwijk. We startten met een kort (kennismakings) rondje en uitwisseling: waar ben jij mee bezig? waar loop je tegenaan? en spraken daarna verder door.

pixabay connection

NEDWORC café, dinsdag 3 oktober 2023

Het tweede NEDWORC café na de zomer is online via Zoom, zodat ook mensen kunnen meedoen die niet in de buurt van Utrecht zijn. Simon Koolwijk is facilitator.

We starten met een kort inventarisatie en kennismaking rondje: waar ben jij mee bezig? waar loopt je tegenaan? Daarna praten we door in deelgroepen.

Naar aanleiding van de SDG actie week, stellen we voor de SDGs daarbij centraal te stellen, met als voorzet: 'SDGs in het veld, papieren werkelijkheid of nuttig instrument?' We delen tips en ervaringen vanuit ieders werkveld en invalshoek. Maar we kunnen ook een stelling of vraag uit het inventarisatie rondje kiezen voor de discussie.

Nieuw dit seizoen: het NEDWORC café waar ontmoeting met nieuwe collega's en oude bekenden centraal staat. Elke maand een café, afwisselend online of in Utrecht (werfkelder Kargadoor, vlakbij het station) met een korte presentatie of een stelling, en veel ruimte voor uitwisseling, kennismaken en netwerken.

(Nog) geen lid en benieuwd wat Vereniging NEDWORC en ons netwerk jou kan bieden? kom langs, welkom!

Programma
- vanaf 19:00 uur - login, kennismaking, netwerken en bijpraten
- 19:30 uur - inventarisatierondje: waar ben jij mee bezig?
- ca 20:15 uur - discussie in deelgroepen (adhv de stelling over de SDGs of andere stelling)
- 21:00 uur - plenaire afsluiting

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- - -
Volgende NEDWORC café:
- elke 1e dinsdag van de maand: dinsdag 3 oktober online (zie hierboven); dinsdag 7 november in de Kargadoor, Utrecht; dinsdag 12 dec online (aangepaste datum)

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT