booksInspirerende analyses over actuele vraagstukken en belangwekkende literatuur uit de internationale samenwerking staat centraal bij BoekWorc. Veel boeken en thema's zijn al besproken sinds de start in 2011. Recent oa: 'De Strijd voor Vrede' (1 nov); en 'Zwarte Golf ' (13 dec) over Saoedi-Arabië, Iran en het Midden-Oosten.


Lees meer...

nwg latamNetwerkgroep van leden in, of betrokken, bij Latijns Amerika. Regelmatig online netwerkborrels, om bij te praten en actuele ontwikkelingen, projecten en vragen te delen.

Lees meer...

wereldborrel asiaNetwerkgroep van leden in, of betrokken, bij Azië. Regelmatig online netwerkbijeenkomsten, om bij te praten en actuele ontwikkelingen, projecten en vragen te delen.

Lees meer...

alga acquisitieHoe kun je jouw acquisite strategie verbeteren? Oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Pro-actieve Acquisitie (PAQ) is een action-learning groep, voor action, learning & intervisie. Een groep voor zzp-ers én mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan, zowel voor werk in NL als in het buitenland.

Lees meer...

SDG Wheel 01De SDG's worden steeds belangrijker in ons werk. Wat zijn lessons learned tot nu toe? Welke tools zijn beschikbaar? De SDG werkgroep organiseert regelmatig webinars, workshops en thema-avonden om kennis en ervaringen te delen.

Lees meer...

logo nww broodfondsAOV voorziening voor en door leden van NEDWORC, WaterForce, WaterFocus en Ruimteschepper
Ons NWW Broodfonds heeft nu 43 deelnemers, een solide basis met nog ruimte voor enkele nieuwe deelnemers.

Lees meer...

leerpadProfessionalisering is een van de speerpunten van de vereniging; kennisdelen en je capaciteiten als deskundige en consultant blijven ontwikkelen. Werkgroep Professionalisering (WEP) organiseert activiteiten voor en door leden, met oa. workshops, leergroepen, intervisie en het pakket Quality Consultancies.

Lees meer...

lcfs fragileJaarthema Fragiele staten - In februari 2019 kwam een tiental Nedworc leden bij elkaar rond het thema 'Fragiele staten'. Daaruit ontstond het initiatief voor een jaarprogramma met verschillende activiteiten, met als doel het versterken van kennis en capaciteiten, binnen de werkgroep en gedeeld met andere NEDWORC leden.

Lees meer...

startersPAQ / Startersgroepen zijn actieve, kortlopende groepen, voor en door (her)startende zzp-ers en nieuwe leden. In principe wordt jaarlijks in januari of september een nieuwe groep opgericht. Agenda: de nieuwe PAQ groep start in september 2023

Lees meer...

Leergroep Evaluatie (LCE) komt regelmatig bij elkaar in Utrecht (of online ivm corona). Centraal staat kennis en ervaring delen, en onderling leren van elkaars inzichten. Deelnemers leggen elkaar een intervisie-casus en/of actuele evaluatie thema's voor.

Lees meer...

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT