NWW Broodfonds deelnemersmiddag op woensdag 14 juni, met een korte vergadering en een excursie op boerderij de Groote Voort in Lunteren. Het NWW Broodfonds is de AOV voorziening voor en door leden van NEDWORC, WaterForce, WaterFocus en Ruimteschepper. Er is ruimte voor enkele nieuwe leden.

logo nww broodfonds 2

Deelnemersmiddag NWW Broodfonds
woensdag 14 juni 2023 | 13:30-17:00 met daarna gezamenlijke maaltijd

We starten met een korte ALV, om bij te praten over het afgelopen jaar en de stand van ons broodfonds. 

De excursie op biologische boerderij de Groote Voort wordt georganiseerd door Katrien van t Hooft, een van de oprichters van ons broodfonds. We krijgen er een rondleiding en uitleg over de Jersey koeien, en over de Remekerkaas die er gemaakt wordt. De eigenaar is een zeer bevlogen boer, die met veel liefde zijn vak uitoefent.

Na de ALV en excursie op de boerderij gaan we naar Barneveld voor een gezamenlijke maaltijd in restaurant De Hebbert vlakbij het station.

Kortom weer een leerzaam en gezellig samenzijn.

Programma
13:30 - ALV vergadering
14:30 - Rondleiding op boerderij de Groote Voort in Lunteren
16:00 - Nabespreken met de veehouder
17:00 - Naar Barneveld voor gezamenlijk eten

Contact en aanmelden
Bert ten Brinke, secretaris NWW Broodfonds, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eigen bijdrage voor de maaltijd is 20 euro.

- - -
Over het NWW Broodfonds

Het NWW Broodfonds is de AOV voorziening voor en door leden van NEDWORC, WaterForce, WaterFocus en Ruimteschepper. Ons Broodfonds is opgericht in 2014 en heeft nu 43 deelnemers, een solide basis met nog ruimte voor enkele nieuwe deelnemers.

Wie als freelancer werkt, moet hoge kosten maken voor een arbeidsongeschiktheids verzekering (AOV). Veel freelancers zijn daarom niet AOV verzekerd. Als alternatief is er het 'Broodfonds', een solidariteits voorziening waarbij je als groep geld inlegt en beheert. Wordt een van de groepsleden (langdurig) ziek, dan ontvangt hij/zij een schenking uit het fonds, gedurende max. twee jaar. Daarbij volstaat een AOV verzekering die pas na twee jaar uitbetaalt, zodat de premie veel lager is.

Update broodfonds.nl - er zijn landelijk al 646 broodfondsen actief waarbij 30.000 zzp-ondernemers zijn aangesloten; allen met het geslaagde format van de BroodfondsMakers (update mei 2023).

 

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT