Nieuwe PAQ-groep is gestart - Hoe goed werkt jouw acquisitie strategie, waar kun je die verbeteren, en wat kunnen we van elkaar leren? De ervaringen van de vorige PAQ-groep waren zeer positief. De nieuwe groep startte op 7 december.

logo PAq 1bPAQ-groep: Pro-actieve Action Learning Acquisitie

7-8 bijeenkomsten | periode nov 2021 - juli 2022 | online via Zoom

1e bijeenkomst: dinsdag 7 december 2021

Achtergrond - Tijdens de online Netwerkbijeenkomst Acquisitie in het najaar deelden Christine Verheijden en Simon Koolwijk de resultaten van een recent werk & acquisitie onderzoek onder een groep NEDWORC leden. Dit gaf inzicht in trends in oa tarieven en tender eisen. "Opdrachtgevers stellen vaak (te) hoge eisen voor een (te) lage vergoeding." en "Online werken op afstand en werken in teams met lokale consultants biedt veel nieuwe mogelijkheden, maar vergt ook andere vaardigheden en nieuwe (lokale) netwerkcontacten."

Action Learning Acquisitie - Hoe kun je in je werk en je acquisitie stratiegie meebewegen met veranderende vragen en eisen die gesteld worden? Om ervaringen en inspiratie te delen starten we een nieuwe PAQ-groep: Pro-actieve Action Learning Acquisitie. De ervaringen van de 1e PAQ-groep waren zeer positief. We volgen hetzelfde format: 7-8 online bijeenkomsten van 2 uur, vanaf nov/dec tot juli 2022.

Welke aanpassingen kun jij maken in je acquisitie strategie? Wat ga je doen om meer zichtbaar te worden bij jouw klanten? Wat kunnen we doen om meer en betere betaalde opdrachten binnen te halen?

Dit zijn enkele hoofdvragen waarmee de PAQ Community Pro-actieve Action Learning Acquisitie aan de slag gaat. Thema’s zoals jezelf promoten via webinars en social media, en het opbouwen en onderhouden van (nieuwe en lokale) netwerken, zullen ook in deze werkgroep worden meegenomen.

Contact: PAQ-coördinator Simon Koolwijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- - -

OVER DE PAQ-groep

Doel van de PAQ werkgroep: Het bevorderen van de acquisitie strategie van de deelnemers door kennisuitwisseling en groep coaching.

Maximaal 12 deelnemers. Indien de groep vol is, zal er gekeken worden of er een nieuwe groep kan worden gestart.

De criteria voor deelname zijn:

  • Actief met acquisitie aan de slag;
  • Groep is niet alleen voor ZZP-ers, maar ook voor mensen die een contract voor een langer dienstverband zoeken;
  • Zowel in buitenland als Nederland werk zoekend;
  • Intentie om minimaal half jaar mee te doen, we komen maandelijks 1 x digitaal bij elkaar;
  • Voorbereiding en organiseren van bijeenkomsten rouleert;
  • Actieve, open, lerende houding en bereidheid om relevante zaken te delen binnen NEDWORC;
  • Diversiteit en drive om jezelf te laten zien.

Zie ook de PAQ-groep pagina voor een teurgblik op de thema's van de vorige PAQ-groep.

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT