Hoe kun je jouw acquisitie strategie verbeteren? Oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Doe mee met PAq, de action learning groep Pro-actieve Acquisitie. Een actieve groep voor zzp-ers én mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan, zowel voor werk in NL als in het buitenland. De volgende bijeenkomst is op 15 maart, we gaan dan aan de slag met onze CVs.

logo PAq 1aPro-actieve Acquisitie (PAq) is een nieuwe groep. Dmv action-learning werken we samen aan onze acquisitie strategieën. Voorbereiding en organisatie van bijeenkomsten rouleert.

PAq #3 | CV en Compliance matrix
ma 15 maart 2021 | 19:30-21:30 uur | online via Zoom

Sinds de start in november 2020 organiseren we eens per 2 maanden een online sessie. In januari hebben we met 'Op weg naar je droom' onze plannen en leerprocessen gevisualiseerd, met doelen en mijlpalen, hindernissen en kansen.

Op 15 maart gaan we met onze CVs aan de slag, en we maken een Compliance matrix:

  • hoe zet je je CV om voor de Nederlandse markt (of andersom)?
  • en wat is een goede layout voor je CV?

We zijn nu met 9 deelnemers, er is nog ruimte voor max 3 extra deelnemers.

Meedoen? contact Simon Koolwijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Over PAq action-learning - PAq is een kleine, actieve groep die eens per maand online bijeenkomt. Zie PAq Pro-actieve Acquisitie groep voor deelname, spelregels, agenda en terugblik. Heb je belangstelling om mee te doen, maar ben je nog geen NEDWORC-lid? Word ook lid, en doe mee!

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT