Hoe kun je jouw acquisite strategie verbeteren? Oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Doe mee met PAq, de nieuwe action learning groep Pro-actieve Acquisitie (PAq). Een actieve groep voor zzp-ers én mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan, zowel voor werk in NL als in het buitenland. Start was op 30 november, vervolg is op 18 januari van 19:30-21:30 uur via Zoom.

logo PAq 1aPro-actieve Acquisitie (PAq) is een nieuwe groep. Dmv action-learning gaan we aan de slag met onze acquisitie strategieën. Voorbereiding en organisatie van bijeenkomsten rouleert.

ma 18 januari 2021: Persoonlijk Actieplan en Compliance matrix

De start bijeenkomst was op maandag 30 november. De volgende bijeenkomst is op maandag 18 januari 2021 (19:30-21:30 uur via Zoom).

Ter voorbereiding visualiseren we onze plannen en leerproces dmv 'Op weg naar je droom' met doelen en mijlpalen, hindernissen en kansen.

We zijn nu met 9 deelnemers, er is nog ruimte voor max 3 extra deelnemers.

Meedoen? contact Simon Koolwijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Over PAq action-learning - PAq is een kleine, actieve groep die eens per maand online bijeenkomt. Zie PAq Pro-actieve Acquisitie groep voor deelname, spelregels, agenda en terugblik. Heb je belangstelling om mee te doen, maar ben je nog geen NEDWORC-lid? Word ook lid, en doe mee!

Go To Top