Het NWW Broodfonds is de AOV voorziening voor & door leden van NEDWORC, WaterForce, WaterFocus en Ruimteschepper. Broodfondsen zijn opgericht door groepen zelfstandigen, om samen de risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid te delen, volgens het beproefde format van de BroodfondsMakers. We hebben weer ruimte voor enkele nieuwe deelnemers. Volgende bijeenkomst is online, op dinsdag 7 feb 2023.

logo nww broodfonds 2

NWW Broodfonds: deelnemers avond
dinsdag 7 februari 2023 | 20:00 | online via Teams

Op 7 februari 2023 organiseren wij weer een deelnemers vergadering om jullie een update te geven over de stand van zaken van ons Broodfonds. De agenda is onlangs toegestuurd. Er is ruimte voor 2 leden om iets over zichzelf en hun werkzaamheden te vertellen.

Afgelopen jaar zijn er een aantal dingen gebeurd in ons Broodfonds, hierbij een kort overzicht:

Bestuur: Kees Kaffka was afgelopen jaar toegetreden tot het bestuur, maar ivm een baan bij de WUR heeft hij zijn taken als bestuurder ook weer moeten neerleggen en heeft inmiddels ons Broodfonds verlaten. Jeroen Kessels is afgelopen jaar toegetreden tot het bestuur, als algemeen bestuurslid. Er wordt nog een bestuurslid vanuit NEDWORC gezocht, als vervanger voor Kees.

Broodfonds leden: We hebben afgelopen jaar één nieuw lid verwelkomd en afscheid genomen van drie leden. Dit maakt dat het ledenaantal op dit moment op 39 deelnemers staat, dus er is weer ruimte voor nieuwe leden. Dus heb je belangstelling, of wil je meer informatie om te zien of het iets voor jou is? Of ken je iemand in je netwerk die mogelijk wil meedoen in het broodfonds? neem gerust contact op.

Wij wensen jullie voor nu een fijne kerst en een gezond uiteinde! Tot volgend jaar.

Contact: Berend ten Brinke, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie NWW Broodfonds voor meer informatie.

Noteer alvast de volgende datum: op 14 juni 2023 organiseren wij weer een Algemene Ledenvergadering van het NWW Broodfonds. Wij denken hierbij aan eenzelfde opzet als afgelopen jaar. Dit was een enorm geslaagde bijeenkomst, met speurtocht door Utrecht en een diner ter afsluiting, om elkaar beter te leren kennen. Zorg dus dat je de datum alvast reserveert en erbij bent!

Go To Top