Op dinsdag 24 augustus 2021 was er weer een bijeenkomst van ons NWW Broodfonds. We ontmoetten elkaar in Utrecht bij de Kargadoor. Meer weten? Belangstelling om ook Broodfonds-lid te worden? lees verder voor meer informatie.

logo nww broodfondsNWW Broodfonds - deelnemers bijeenkomst
di 24 aug 2021 | 15:00 - 17:00 uur | Kargadoor, Utrecht

Broodfonds-leden kregen kort van tevoren de agenda en verdere informatie toegestuurd.

Uit de vergadering: Alexander Mueller afscheid genomen als penningmeester. Zijn taken worden overgenomen door Rikje van de Weerd. Het NWW Broodfonds heeft nu 44 deelnemers. Voor onderling contact is er oa een smoelenboek.

Over het NWW Broodfonds
Als lid van NEDWORC kun je je aansluiten bij ons NWW Broodfonds, de alternatieve AOV voorziening.

Wat is een Broodfonds?
Een Broodfonds is een groep van 20-50 personen, georganiseerd als ‘schenkkring’, die fungeert als alternatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZP-ers en consultants. Het principe van deze schenkkring is dat een deelnemer bij langdurige ziekte een maandelijks bedrag geschonken krijgt van de overige deelnemers. Je betaalt geen premie, maar je stort een inleg op een eigen (geblokkeerde) rekening. Die rekeningen samen vormen een vangnet voor als iemand ziek wordt. De spelregels zijn vastgelegd in een reglement.

NWW Broodfonds is in 2014 opgericht voor en door leden van Vereniging Nedworc, Vereniging WaterForce en Coöperatie WaterFocus. Ook Ruimteschepper consultants hebben zich bij het NWW Broodfonds aangesloten. Zie NWW Broodfonds voor meer informatie.

NWW Broodfonds is opgericht naar het format van de BroodfondsMakers. Er zijn inmiddels al 620 broodfondsen met samen bijna 28.000 deelnemers (juni 2021 update), en met nog meer broodfondsen in oprichting.

Contact en informatie
NWW Broodfonds: Berend ten Brinke (secretaris), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT