Netwerkgroep Latijns Amerika over het boek 'Guerras del Interior' en actuele verhalen rond dat thema vanuit de regio. Online Netwerkborrel speciaal voor leden in of nauw betrokken bij Latijns Amerika, mmv Hans Nusselder en Martha Perla. Lees verder voor de presentatie, een TEDxTalk en vervolg plannen.

latam zarateNetwerkborrel Latijns Amerika
do 8 juli 2021 | online via Zoom | 20:00-21:00 NL-tijd

Tijdens deze NEDWORC Netwerkborrel namen Martha Perla en Hans Nusselder ons mee in de thema's van 'Guerras del Interior' van de Peruanse journalist Joseph Zárate (2019). Het boek is onlangs in Engelse vertaling 'Wars of the Interior' (Granta Books) verschenen. Velen hadden het boek vooraf gelezen, het is ook als e-book beschikbaar.

Naast de presentatie was er ruime gelegenheid voor disucssie, (hernieuwde) kennismaking en bijpraten olv facilitator Simon Koolwijk.

Download
Guerras del Interior - presentatie door Martha en Hans

Ook is van Joseph Zárate een TEDx Talk over zijn boek te volgen via YouTube

Volgende Netwerkborrels Latijns Amerika
We spreken een volgende netwerkborrel af voor september, datum in overleg. Henk Smeenk zal ons dan meenemen in zijn ervaringen met Internet of Things en hoe dat gebruikt wordt in innovaties rond klimaatverandering. Ook zijn er ideeën voor een vervolg over mapping met drones en hoe dit invloed heeft op monitoring van gebieden.

Ben jij in Latijns Amerika, of werk je daar regelmatig? Ben jij ook benieuwd waar anderen mee bezig zijn? Wil je oude bekenden en nieuwe collega's ontmoeten? Heb je een vraag, een idee, een plan? Doe mee met de informele Netwerkborrel Latijns Amerika - met je eigen koffie/thee/borrel bij de hand - en laat je inspireren!

Contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT