Hoe kun je jouw acquisite strategie verbeteren? Oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Pro-actieve Acquisitie (PAq) is een nieuwe groep die daarmee aan de slag gaat dmv action-learning. Een groep voor zzp-ers én mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan, en zowel voor werk in NL als in het buitenland. Start was op 30 november, vervolg is op 18 januari van 19:30-21:30 uur via Zoom.

alga acquisitiePro-actieve Acquisitie (PAq) is een nieuwe groep. Dmv action-learning gaan we aan de slag met onze acquisitie strategieën. De groep bestaat uit maximaal 12 leden. Voorbereiding en organisatie van bijeenkomsten rouleert.

De start bijeenkomst was op maandag 30 november. De volgende bijeenkomst is op maandag 18 januari 2021 (19:30-21:30 uur via Zoom).

We zijn nu met 9 deelnemers, er is nog ruimte voor max 3 extra deelnemers.

Meedoen? neem contact op met Simon Koolwijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht de groep vol zijn, dan kun je worden gekoppeld aan een sparring partner met wie je verder onderzoekt hoe je jouw acquisitie strategie kunt optimaliseren, totdat er door verloop weer ruimte is om je aan te sluiten. Ook kun je natuurlijk aan thema brede bijeenkomsten van NEDWORC deelnemen.


Over PAq action-learning - PAq is een kleine, actieve groep die eens per maand online bijeenkomt. Zie PAq Pro-actieve Acquisitie groep voor deelname, spelregels, agenda en terugblik. Heb je belangstelling om mee te doen, maar ben je nog geen NEDWORC-lid? Word ook lid, en doe mee!

Go To Top