Informele netwerkborrel op een tijdstip dat ook leden in Azië kunnen meedoen. De eerste Netwerkborrel Azië was op do 12 nov 2020 om 11-12 uur (NL tijd). Ben je in Azië, of werk je daar regelmatig? de volgende Azië borrel is in januari, datum volgt.

paperclipsMeet & Connect - online Netwerkborrel Azië
donderdag 12 november 2020 | online via Zoom | 11-12 uur (NL-tijd), login om 10:45 uur

Informele netwerkborrel met NEDWORC-leden in Thailand, Nepal, de Philippijnen en Nederland. We hebben bijgepraat over oa een WB project in Myanmar, recruitment door de ADB, gesloten grenzen en reizen van NL naar Nepal, de orkanen op de Philippijnen, de situatie in Thailand, en meer. We hebben afgesproken dat we dit zeker vaker gaan doen.

Ben jij in Azië, of werk je daar regelmatig? Ben jij ook benieuwd waar anderen mee bezig zijn? Wil je oude bekenden en nieuwe collega's ontmoeten? Heb je een vraag, een idee, een plan? Doe mee met de informele Wereldborrel NL-Azië - met je eigen koffie/thee/borrel bij de hand - en laat je inspireren!

De volgende Netwerkborrel Azië is op 13 januari tijdens de Nieuwjaars Netwerkdag. Belangstelling? Contact Marian, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


---

Meer NEDWORC Wereldborrels - De eerste informele netwerkborrel hielden we op 15 oktober. Dat was een geslaagd experiment en daar ontstond het idee om dit op wisselende tijden te herhalen, zodat ook leden vanuit andere tijdzones kunnen meedoen. Zie ook netwerkborrel 15 okt - terugblik

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT