Hoe zet je jezelf op de kaart als Zelfstandige Professional? maak je eigen Marketing Actieplan voor 2015

Zoek je de marketing strategie die bij je past, en zet jezelf op de kaart als zelfstandig professional.
vr 9 jan |10:00-17:00 | Kargadoor, Utrecht

Een consultant competent in ondernemerschap ontwikkelt een eigen, specifiek ‘merk’ als ondernemer, met een unieke mix van accenten. Als zelfstandige professional ben je voor je onderneming zelf het instrument voor de dienst die je levert. Je denkt en werkt vanuit de belangen en situatie van de opdrachtgever/klant. Je vertaalt deze behoefte in diensten, producten en een werkwijze passend bij je eigen visie en strategie als ondernemer. Voor de beoordeling van de kwaliteit van je onderneming is de kernvraag: waar let je klant op, wanneer is hij/zij tevreden over de geleverde dienst, en wanneer ben je zelf tevreden.

De workshop gaat over hoe je jezelf en je onderneming als Zelfstandige Professional op de kaart zet. Het gaat over de competenties Ondernemerschap en Persoonlijke Effectiviteit. Het accent ligt op het vinden van de Marketing Strategie die bij je past en aan het eind van de dag ga je naar huis met je eigen Marketing Actieplan voor 2015.

We gaan daarbij dieper in op:
- personal branding
- je profiel: passie, niche en toegevoegde waarde/Unique Selling Points
- een marketing-strategie die bij jou past

Workshopleider: Hilde van Hulst
Deelnemersbijdrage: 45 euro (overmaken op IBAN NL98 INGB 0005.3000.82 tnv Vereniging NEDWORC te Hollandsche Rading, onder vermelding van ‘eigen bijdrage workshop WEP, januari 2015’)

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Werkgroep Professionalisering (WEP) biedt deze en andere workshops aan rond de 5 competentiegebieden van de zelfstandige OS-consultant:
- Vakmanschap
- Persoonlijke effectiviteit
- Inter-persoonlijk functioneren
- Cross-cultureel functioneren
- Ondernemerschap
Deze competentiegebieden staan beschreven in het self-assessment pakket Quality Consultancies.

 
TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT