Ivm corona kunnen we voorlopig niet terecht in de Kargadoor in Utrecht. Activiteiten worden zoveel mogelijk online gehouden, en wellicht biedt dat ook nieuwe kansen. De komende tijd oa: online Netwerkavonden met deelgroepen voor discussie en bijpraten via Zoom; de Startersgroep gaat verder via skype; de online-Heidag voor het nieuwe jaarplan; updates van de WAQ informatie over oa belastingen en contractzaken; nieuwe discussie-blog en meer. En natuurlijk houden we contact via ons Ledenforum.

  • samenwerking De Startersgroep had diverse activiteiten gepland tot aan de zomer. Die worden nu via skype gehouden, en sommige leden ontmoeten elkaar sinds kort ook weer in de Kargadoor.
  • De WAQ groeidocumenten over o.a. Belastingzaken en sociale verzekeringen zijn geactualiseerd door Alexander Mueller. Je vindt de documenten op de ledensite.
  • De SDG groep heeft een ledensurvey gehouden. De uitkomsten volgen binnenkort via Ledenforum, en vormen de basis voor nieuwe activiteiten.
  • Het bestuur heeft de heidag gewijzigd in een online traject olv Simon Koolwijk. Met zo'n 15 leden is gewerkt aan voorstellen voor het nieuwe jaarplan.
  • De ALV is ook online gehouden, op donderdag 18 juni, en dit keer konden ook vier leden meedoen die nu in Latijns Amerika zijn.
  • De eerste online Netwerkavond ging over Corona in Azië, mmv Arend van Riessen (Nepal) en Monique Soesman (Indonesië). Een geslaagde avond met veel ideeën voor meer netwerkavonden - zie ook de agenda.

De nieuwe visitekaartjes zijn in gebruik genomen. Heb je de eerste bestelronde gemist, dan kun je ook in mei kaartjes bestellen. Vistaprint is gewoon open voor onze bestellingen. Je vindt het voorbeeld kaartje en het bestelformulier op de ledensite.

Voor ons nieuwe discussieblog heeft Paul Hassing het eerste artikel geschreven, zie Corona virus en de uitdagingen voor ontwikkelingssamenwerking (login voor blog en reacties)

De profielendatabase wordt oa gebruikt door leden die collega's zoeken voor een vacature of om samen in te schrijven op een opdracht. Actualiseer regelmatig je gegevens en vul ook jouw SDG expertise in. 'Als vereniging hebben we een brede deskundigheid in huis, waarin veel SDGs goed vertegenwoordigd zijn.' - zie Infographic SDG expertises

'Aan ons de uitdaging om post-corona oplossingen te vinden waarmee we wellicht beter uit deze periode komen, waar je ook werkt en wat je deskundigheid ook is.'

We houden contact via oa ons Ledenforum. Veel sterkte en inspiratie voor iedereen.

 

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT