Na de workshop over focus en gebruik van de QC-tool, gaan we aan de slag met visie en strategie. Bekijk jouw keuzes en aanpak eens vanuit een marketing perspectief.

starters3 mrt | Aan de slag met visie en strategie

De QC-workshop gaf veel tips om gestructureerd aan de slag te gaan. Focus op je plannen, waar begin je mee? en hoe kun je dit verder ontwikkelen?

Thema van de 2e bijeenkomst is visie en strategie. Hoe presenteer je jezelf (pitch, profiel) en wat is je strategie? Bekijk jouw werk en aanpak vanuit een marketing perspectief.

Presenteren en aanscherpen van jouw visie en strategie 

Gebruik ter voorbereiding de eerste twee elementen van de QC-kerntaak ‘Marketing’ (zie ledensite, login)

Tijdens de bijeenkomst zullen we een vorm van intervisie faciliteren waarbij iedereen 5 minuten krijgt om iets te presenteren over de visie en strategie (kleur, identiteit) van zijn/haar bedrijf, ofwel dat wat je verkoopt. Dit mag je doen in de vorm die jij wilt. Daarna helpen we elkaar dit te verbeteren en aan te scherpen. 

Hoewel de groep divers is wat betreft de fase waarin we zitten, denken we dat deze bijeenkomst voor iedereen nuttig zal zijn. Het is wel van belang dat je voorbereid naar deze bijeenkomst komt! 

De middag wordt georganiseerd door Tilleke Kiewied en Judith de Wolf.

Thema van de 3e bijeenkost is acquisitie.

Planning bijeenkomsten tot aan de zomer:
dinsdag 3 maart; donderdag 9 april; vrijdag 15 mei; woensdag 10 juni; dinsdag 7 juli.
De onderwerpen worden in overleg gekozen en de organisatie rouleert.

Startersgroep: Aan de slag met visie en strategie

  • datum: dinsdag 3 maart 2020
  • tijd: 13:00 - 17:00 uur
  • locatie: Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht
  • deelname: gratis voor Nedworc-leden die lid zijn van de Startersgroep

Contact coördinatoren Startersgroep 2020
Kees Kaffka, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judith de Wolf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Startersgroep is een actieve groep voor en door (her)startende freelancers. De Startersgroep organiseert regelmatig een bijeenkomst in Utrecht, over thema's als acquisitie, contractzaken, netwerken en zelf-assessment. Jaarlijks wordt in januari tijdens de Startersmiddag een nieuwe Startersgroep opgericht - zie Startersgroep

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT