Startersgroep 2020 is opgericht tijdens de Nieuwjaars Netwerkdag, en organiseerde op donderdag 6 februari 2020 een workshop met de 'Quality Consultancies'-tool als uitgangspunt. Focus op kwaliteit: Wat is mijn focus? Hoe kun je de QC-tool inzetten ter ondersteuning van je werk?

startersWorkshop: Focus op kwaliteit mbv de QC-tool

QC is de zelf-assessment tool ontwikkeld door de Werkgroep Professionalisering (WEP). De tool is voor alle Nedworc-leden beschikbaar op de ledensite.

Veel aspecten van het consultant-zijn komen in de tool aan bod, en ondersteunen de focus en kwaliteit in je werk. Waar begint het mee? En hoe kunt je dit verder ontwikkelen?

Facilitator Hilde van Hulst laat zien hoe je QC kunt gebruiken.

Na de workshop zijn afgespraken gemaakt over thema's en planning van de volgende bijeenkomsten. De Startersgroep heeft nu 11 deelnemers.

Programma

13:00     Inloop, koffie en thee
13:30   'Quality Consultancies', het zelf-assessment kwaliteitspakket van de Vereniging NEDWORC - olv facilitator Hilde van Hulst
16:30   Planning volgende Startersgroep bijeenkomsten
17:00   Afronding


Startersgroep 2020 | Workshop mbv zelf-assessment tool 'Quality Consultancies'

  • datum: donderdag 6 februari 2020
  • tijd: 13:00 - 17:00 uur
  • locatie: Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht
  • facilitator: Hilde van Hulst (namens de WEP)
  • deelname: gratis voor Nedworc-leden die lid zijn van de Startersgroep

Contact coördinators Startersgroep 2020
Kees Kaffka, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judith de Wolf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Startersgroep is een actieve groep voor en door (her)startende freelancers. De Startersgroep organiseert regelmatig een bijeenkomst in Utrecht, over thema's als acquisitie, contractzaken, netwerken en zelf-assessment. Jaarlijks wordt in januari tijdens de Startersmiddag een nieuwe Startersgroep opgericht - zie Startersgroep

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT