Startersgroep 2018 organiseerde op 29 januari een middag over gestructureerd werken. Wat is mijn focus? en hoe ga ik daarmee aan de slag? Hilde van Hulst laat zien hoe je 'Quality Consultancies' hierbij kunt gebruiken, de zelf-assessment tool ontwikkeld voor en door Nedworc-leden.

starters

Programma 29 januari 2018

13:30     Inloop, koffie en thee
14:00   'Quality Consultancies': het Zelf-Assessment pakket ‘Kwaliteit’ van de Vereniging NEDWORC - olv facilitator Hilde van Hulst
16:30   Planning volgende bijeenkomsten
17:00   Afronding


Startersgroep - zelf assessment

  • datum: maandag 29 januari 2018
  • tijd: 13:30 - 17:00 uur
  • locatie: Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht

Contact
Rita Joldersma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Planning voor volgende bijeenkomsten
Onderwerpen die al genoemd zijn voor vervolg bijeenkomsten: je profiel (hoe presenteer je jezelf naar potentiële opdrachtgevers, oa via LinkedIn), Ondernemerschap (oa tarieven) en Acquisitie (oa via tenders).


De Startersgroep is een actieve groep voor en door (her)startende freelancers. De Startersgroep organiseert regelmatig een bijeenkomst in Utrecht, over thema's als acquisitie, contractzaken, netwerken en zelf-assessment. Jaarlijks wordt in januari tijdens de Startersmiddag een nieuwe Startersgroep opgericht - zie Startersgroep

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT