Acquisitie middag over onderhandelingsvaardigheden en go/no-go decisions. Tevens presentatie van de ledensurvey uitkomsten.

Welke analyses en handvatten zijn inmiddels beschikbaar voor de implementatie van de SDGs? en wat kunnen we daar mee? Discussie en praktijkvoorbeelden, mmv  Hugo van Meijenfeld (DGIS) en Peter Wollaert (UNITAR) - kom en deel je ervaringen!

Praktische adviezen om succesvol te zijn als zelfstandig consultant, tijdens de volgende Startersmiddag mmv Alexander Mueller en Rolf Posthouwer

'Voedselzekerheid moet je niet aan de vrije markt overlaten'. Discussie over landbouwpolitiek en mondiale voedselzekerheid, tijdens een Netwerkborrel op 7 september, mmv Niek Koning.

Ton van der Krabben geeft een presentatie over SME-Loop, een GIZ trainings/coaching methode voor SMEs. Verder is er zoals gebruikelijk in LCOO bijeenkomsten een intervisie sessie olv Hilde van Hulst.

'Into the Unknown - Explorations in development practice' gaat over ontwikkeling als nieuwsgierige zoektocht, met co-generatie van kennis en ervaring en de uitdaging om te blijven leren en vernieuwen. BoekWorc bespreekt dit boek op maandag 4 september in Amsterdam.

Go To Top