Diverse SDG hoofdstukken zijn voor ons zeker relevant, zoals landbouw en water, onderwijs, de vredesproblematiek. Hoe kunnen we deze breed uitgewerkte normen en idealen nu concreet toepasbaar maken? Thema avond mmv Hugo van Meijenfeld (DGIS), Peter Wollaert (UNITAR) en Peter Oomen, olv Karel van Hoestenberghe en Anneke Wevers.

'Into the Unknown - Explorations in development practice' gaat over ontwikkeling als nieuwsgierige zoektocht, met co-generatie van kennis en ervaring en de uitdaging om te blijven leren en vernieuwen. BoekWorc bespreekt dit boek op maandag 4 september in Amsterdam.

Peter Oomen heeft recent voor Cordaid in Zuid-Sudan gewerkt. LRRD, Noodhulp en Ontwikkeling - discussie over actuele dilemma's.

De Startersgroep gaat aan de slag met de LinkedIn profielen. We bekijken elkaars profiel en geven tips. Ook zijn er veel goede voorbeelden beschikbaar. Wist je dat je je LinkedIn profiel kunt aanmaken in verschillende talen?

Praktijkvoorbeeld werken met Outcome Mapping mmv Noemi Bertomeu, als vervolg op LCOO over Assessment of Organisational Capacitites.

Als vervolg op de Workshop 'Ondernemerschap & Marketing voor Consultants' bespreken we onze marketing plannen en elevator pitches.

Go To Top